Onderwerp: de vraag een glutenvrije taart alstublief
Voor vrienden:
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » de vraag een glutenvrije taart alstublief
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Voor vrienden:
Mooi hoor, als ik een glutenvrije taart bak met rijst bloem dan wordt hij zo kruimelig ligt dat aan mij?
Mooi hoor, als ik een glutenvrije taart bak met rijst bloem dan wordt hij zo kruimelig ligt dat aan mij?
Nee hoor, ligt niet aan jou. Gluten zijn een eiwit dat een deeg binding geeft en komen vrij zodra er water aan een beslag moet worden toegevoegd.
Wat ik goed vind werken is een gepureerde banaan door het beslag mengen. Om nou niet altijd met een bananensmaak aan te komen, kan je die bakbananen nemen. Werkt net zo goed, zit alleen geen (tot héél weinig), smaak aan.
Ik doe het zelfs door glutenvrij brooddeeg!
Wat een vrolijke bloemige taart trouwens!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bruids- en Stapeltaarten » de vraag een glutenvrije taart alstublief
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.