1

Onderwerp: de vraag een glutenvrije taart alstublief

Voor vrienden:

http://www.mijnalbum.nl/Foto-GSTQOLTQ-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-WOGKHT66-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-D7AJUQQB-D.jpg

2

Re: de vraag een glutenvrije taart alstublief

Mooi hoor, als ik een glutenvrije taart bak met rijst   bloem dan wordt hij zo kruimelig ligt dat aan mij? :/

3

Re: de vraag een glutenvrije taart alstublief

Baklataart schreef:

Mooi hoor, als ik een glutenvrije taart bak met rijst   bloem dan wordt hij zo kruimelig ligt dat aan mij? :/

Nee hoor, ligt niet aan jou. Gluten zijn een eiwit dat een deeg binding geeft en komen vrij zodra er water aan een beslag moet worden toegevoegd.
Wat ik goed vind werken is een gepureerde banaan door het beslag mengen. Om nou niet altijd met een bananensmaak aan te komen, kan je die bakbananen nemen. Werkt net zo goed, zit alleen geen (tot héél weinig), smaak aan.
Ik doe het zelfs door glutenvrij brooddeeg!

Taartalataaaaaaaaaaaaaa

4

Re: de vraag een glutenvrije taart alstublief

Wat een vrolijke bloemige taart trouwens!
:thumb:

Taartalataaaaaaaaaaaaaa