Re: [HOW TO] Banoffee taart
Ik heb alleen een 24cm springvorm gewoon hetzelfde recept aanhouden?
Sorry voor de late reactie maar dat kan inderdaad...worden de laagjes iets dunner maar de taart groter
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » [HOW TO] Banoffee taart
Ik heb alleen een 24cm springvorm gewoon hetzelfde recept aanhouden?
Sorry voor de late reactie maar dat kan inderdaad...worden de laagjes iets dunner maar de taart groter
ziet er heerlijk uit, alleen lust ik dus echt geen bananeb zou dit ook lekker zijn emt een andere fruitsoort? Las hierboven al iets van appel, maar vind dee zo leuk omdat hij niet in de oven hoeft
Denk dat zoiets met ananas ook wel lekker is al zou ik die dan wel eerst bakken met een beetje suiker.. en dan de slagroom weglaten...
echt heerlijk is dat!
zelf maak ik em trouwens met zwitserse room ipv slagroom, ook heeel erg lekker
Mmmmmmmmm die ga ik zeker een keer maken.
hmmmm.. ik sla hem ook op.. dank je wel!
ohh lekker, om te onthouden want die ga ik zekers te weten een keer maken!
Vandaag weer een Banoffee taart gemaakt (manlief bleef maar zeuren ).
Dit keer heb ik als bodem de Robuuste koeken van bolletje gebruikt (Chocolade/hazelnoot) en een laag ganache toegevoegd.
Ook deze was weer smullen!! (En ml voorlopig weer tevreden )
bedankt! en lekker simpel ook daar houden we van!
Ben er mee bezig, mijn man is morgen jarig, ben zo benieuwd of er nog wat over blijft voor de visite, het klinkt nl heerlijk!
Jeetje, ziet er heerlijk uit. Ik ga 'm ook bewaren!
Ik zocht een recept voor een banoffee taart en ik kwam deze tegen......als enige recept gebruikt deze bastogne koeken en dat lijkt mij heerlijk Ik ga de taart donderdag maken voor de buren en hopelijk zijn ze er blij mee. Buurman vroeg of ik een keertje een banoffee pie kon maken........nou, bij deze
Bedankt voor het recept !!!
Ik zocht een recept voor een banoffee taart en ik kwam deze tegen......als enige recept gebruikt deze bastogne koeken en dat lijkt mij heerlijk Ik ga de taart donderdag maken voor de buren en hopelijk zijn ze er blij mee. Buurman vroeg of ik een keertje een banoffee pie kon maken........nou, bij deze
Bedankt voor het recept !!!
En en en?? Hoe is ie geworden? Waren je buren er blij mee?
Ik was ook op zoek naar een recept voor een banoffee taart, deze ziet er goed en makkelijk uit!
Dit maares proberen!
Heel erg bedankt! Hij viel goed in de smaak bij collega's en mijn vriend!
Ziet er inderdaad yummie uit
Oei die ziet er lekker uit
Ik heb hem opgeslagen en ga hem zeker eens uitproberen
Oei die ziet er lekker uit
Ik heb hem opgeslagen en ga hem zeker eens uitproberen
Ik kan je zeggen: Hij is heerlijk!!!! Had m vorige week voor mn eigen verjaardag gemaakt, samen met de stroopwafeltaart van Laura (Laura's bakery en stond ook in de Allerhande) en de meesten wisten niet te kiezen welke ze wilden.
Vond alleen het koken van de gecondenseerde melk minder... had het in mn grootste pan gezet, maar moest echt opletten om er steeds water bij te doen en aan 't eind was mn pan aardig 'vies' door de kalkafzet. (En manlief vond 't koken van een blikje maar apart... )
O ja, je krijgt bij een kleinere springvorm wel een 'voller' effect denk ik. Ik had nu 'n vorm van 26cm gebruikt en vond m vrij laag, maar een kleinere vorm betekende meer taart maken en daar had ik ff geen zin in
Een blikje dulche de leche kan heel goed in de stoomoven
Ik had 2 uur aangehouden en de caramel was heerlijk.
Ik zou een manoffee variant willen maken, met mango dus. Maar zou ik de mango dan ook zo kunnen gebruiken, of moet ik hem (zoals gesuggereerd voor ananas) eerst aanbakken? Iemand een idee?
Ik zou een manoffee variant willen maken, met mango dus. Maar zou ik de mango dan ook zo kunnen gebruiken, of moet ik hem (zoals gesuggereerd voor ananas) eerst aanbakken? Iemand een idee?
Welke maat bakvorm heb jij zelf gebruikt Taartjesgek?
echt heerlijk is dat!
zelf maak ik em trouwens met zwitserse room ipv slagroom, ook heeel erg lekker
Ik heb hem vrijdag gemaakt. Ook et zwitserse room ipv. slagroom. Dat was omdat ik geen klopfix meer in huis had
Maar hij was heerlijk
Ik had het blikje 2 uur laten koken. Daardoor was hij wat smeerbaarder denk ik. Maar hij ging er ook erg uit lopen. Ik moest de taart op een dienblad zetten anders zat heel mijn koelkast eronder.
Hebben jullie dat ook of had ik de karamel langer moeten koken??
......
Vond alleen het koken van de gecondenseerde melk minder... had het in mn grootste pan gezet, maar moest echt opletten om er steeds water bij te doen en aan 't eind was mn pan aardig 'vies' door de kalkafzet. (En manlief vond 't koken van een blikje maar apart... )....
Ik heb met het koken de pan op het kleinste pitje gezet, dan blijft het net aan de kook. Met een vaatdoekje onderin om gerammel te voorkomen. En een deksel op de pan. Ik heb niet bij hoeven vullen hoor. Op de bodem van de pan had ik wel 2 rondjes met wat kalk, maar dat slijt er vast wel weer uit.
Ik heb deze overheerlijke taart ook geprobeerd, en hij was super lekker, maar mijn bodem viel uit elkaar, heb toch bijna 100 gram boter gesmolten,,,,...wat doe ik fout. ?
Groetjes Sandy
Mijn banoffee van afgelopen week viel ook uit elkaar...volgens mij was mijn caramel te dun en de bodem niet stevig genoeg...de caramel liep helemaal van de taart af...Maar dat deed niets af aan de smaak...hij was heeeeeeeeerlijk!!!
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » [HOW TO] Banoffee taart
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.