Onderwerp: Zwitserse room spuiten?
Morgen wil ik een banoffeetaart maken met bovenop Zwitserse room.
Nu heb ik deze room nog niet eerder gemaakt, dus ik vroeg mij af of deze stevig genoeg is om pieken mee te trekken, of zakt dit dan in?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Zwitserse room spuiten?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Morgen wil ik een banoffeetaart maken met bovenop Zwitserse room.
Nu heb ik deze room nog niet eerder gemaakt, dus ik vroeg mij af of deze stevig genoeg is om pieken mee te trekken, of zakt dit dan in?
Bedoel je met zwitserseroom een merengue boter creme ? Dan is deze zeker stevig om meete spuiten.
Nee, niet de Swiss meringue botercrème.
Ik bedoel echt de Zwitserse room die tussen de recepten staat, waarbij je twee delen banketbakkersroom mengt met één deel slagroom.
Alleen als je gelatine er door doet blijft de rozetten staan.
+/- 20 gr gelatine per kilo
Als je 1 deel opgeslagen slagroom en 1 deel gele room neemt is de zwitserse room ook niet zo zwaar en machtig om te eten.
Thanks lang delftje. Dat antwoord was ik naar op zoek.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Zwitserse room spuiten?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.