Onderwerp: HELP! beginnende bakster aan het werk
Goedemorgen
Al een tijdje kijk ik met veel bewondering naar de baksels die hier allemaal voorbij komen. Nog nooit de moed gehad om iets te plaatsen. Dit zal ik later wel eens doen.
Toen gisteren mijn frosting / mokkacreme voor een mokka taart weer niet lukte dacht ik toch maar eens een berichtje plaatsen op het forum. Waarom geen gebruik maken van alle kennis die hier is
Mijn probleem: elke keer als ik iets maak waarbij ik boter met iets anders moet mengen gaat het fout. Ik heb het meegemaakt met het boter en slagroom mengen en het boter en banketbakkersroom mengen. Ik zorg dat de boter op kamertemperatuur is voordat ik dit luchtig klopt. Daarna doe ik en ofwel slagroom of wel banketbakkersroom doorheen, ik bedenk me met dat deze niet kamertemperatuur zijn, en dan gaat het fout. Mijn boter lijkt te gaan klonteren en het wordt ook waterig.
Gisteren heb ik er maak eens foto's van gemaakt
Het bruine dat je ziet is de koffieextract.
Ik hoor heel graag van jullie wat ik elker keer fout doe.
Liefs, Tessa