Onderwerp: waarom kakt mijn biscuit in???
Ik weet zeker dat deze vraag al eerder is gesteld,
maar ik kan het nergens vinden.
Ik heb van dit forum een biscuitrecept uitgeprobeert
en daar werd aangegeven dat je de randen moest
verhogen met bakpapier, dus ik dat braaf gedaan.
En hij werd prachtig mooi hoog, maar toen ik de oven
opendeed om te prikken om te zien of die gaar was
kaktje hij in elkaar!
Dus ik nog 1 gebakken, toen die net zolang als de
eerste erin had gezeten ik niet de oven open gedaan
maar gewacht tot die een beetje was afgekoeld.
Daarna de oven open gedaan, en 3x raden.. hij kakte
weer in elkaar!!
Dus de volgende dag ik nog 1 gebakken en op een lagere
temperatuur, want dat had ik hier ergens gelezen.
Nou hij werd weer prachtig en hoog, dus toen die klaar was
haalde ik hem uit de oven.
En wat denk je???
Hij kakte weer in elkaar!!!
Ik word er helemaal moedeloos van!!
Wie kan me helpen?