1

Onderwerp: Klant die dit wil

Een laag vanille met hazelnootstukjes en de andere laag met banketbakkersroom.

Maar hoe krijg ik nou een laag vanille met hazelnootstukjes ze wil absoluut geen chocola. iemand ideeën??

2

Re: Klant die dit wil

Kan je niet de gemalen hazelnootje door de vanille crème doen?  :think:

Groetjes San

Re: Klant die dit wil

Een (Italiaanse merengue)botercrème met als smaakstof vanille? Dan hazelnoten grof of fijn haken, maar net wat je zelf lekker/fijner vindt. En dit door elkaar mengen.
Op deze manier zou ik het doen als ik het zo lees.

4

Re: Klant die dit wil

:Y Ja het is eigenlijk heel simpel.
Ik denk inderdaad maar dat ik jullie advies ga volgen en niet moeilijk ga doen.

Ik zat heel ver te denken...terwijl het heel makkelijk kan.

Re: Klant die dit wil

Soms denk je over allerlei dingen na zodat je niet meer denkt aan de makkelijke dingen hoor! :lol:
:thumb:

6

Re: Klant die dit wil

ladylisa1991 schreef:

Soms denk je over allerlei dingen na zodat je niet meer denkt aan de makkelijke dingen hoor! :lol:
:thumb:

ja precies :lol:

7

Re: Klant die dit wil

als je de hazelnoten in de oven roostert, voor het malen/hakken, is het nóg lekkerder :Y

kwartiertje, op 150 (meen ik)

8

Re: Klant die dit wil

Sms kun je ook van die licht gecarameliseerde hazelnootstukjes kopen, die je als dip bij de ijsvakantie nog wel eens kunt krijgen..... Heerlijk in een taartvulling.
Ik heb een paar maanden geleden een paar doosjes meegenomen uit Duitsland.

Ontzettend bedankt voor alle inspiratie!