Onderwerp: Klant die dit wil
Een laag vanille met hazelnootstukjes en de andere laag met banketbakkersroom.
Maar hoe krijg ik nou een laag vanille met hazelnootstukjes ze wil absoluut geen chocola. iemand ideeën??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Klant die dit wil
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Een laag vanille met hazelnootstukjes en de andere laag met banketbakkersroom.
Maar hoe krijg ik nou een laag vanille met hazelnootstukjes ze wil absoluut geen chocola. iemand ideeën??
Kan je niet de gemalen hazelnootje door de vanille crème doen?
Een (Italiaanse merengue)botercrème met als smaakstof vanille? Dan hazelnoten grof of fijn haken, maar net wat je zelf lekker/fijner vindt. En dit door elkaar mengen.
Op deze manier zou ik het doen als ik het zo lees.
Ja het is eigenlijk heel simpel.
Ik denk inderdaad maar dat ik jullie advies ga volgen en niet moeilijk ga doen.
Ik zat heel ver te denken...terwijl het heel makkelijk kan.
Soms denk je over allerlei dingen na zodat je niet meer denkt aan de makkelijke dingen hoor!
Soms denk je over allerlei dingen na zodat je niet meer denkt aan de makkelijke dingen hoor!
![]()
ja precies
als je de hazelnoten in de oven roostert, voor het malen/hakken, is het nóg lekkerder
kwartiertje, op 150 (meen ik)
Sms kun je ook van die licht gecarameliseerde hazelnootstukjes kopen, die je als dip bij de ijsvakantie nog wel eens kunt krijgen..... Heerlijk in een taartvulling.
Ik heb een paar maanden geleden een paar doosjes meegenomen uit Duitsland.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Klant die dit wil
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.