Ell&: bedankt, dat las ik toenet ook al toen ik een beetje ging zoeken op het forum, dat ga ik de volgende keer ook doen.
Karin09: de hoeveelheden hoe ze op het pak staan aangegeven (210 gram mix, 21 ml water, 3 eieren)
Met de handmixer, 8 minuten op de hoogste stand en 2-3 minuten op ( een na) laagste.
Heb helaas geen heteluchtoven, elektrisch dus.
Op 175 graden en dan half uur, heb ook al gelezen dat je het misschien beter kunt opbouwen beginnend bij 150 graden..
Het is een ronde vorm
heb bakspray gebruikt en een kruisje erin gelegd van bakpapier om het er goed uit te krijgen 
Maar ik krijg eigenlijk nooit een hoge en mooie biscuit, en altijd een beetje bruin ipv geel.. niet aangebrand hoor! dus misschien te hoge temperatuur? Zou zo graag een mooie nette biscuit willen, dat is toch wel de basis voor een mooie taart 
Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake