Onderwerp: Een nieuwe keuken!! Maar dus ook een nieuwe oven .. Whirlpool combi
En die oven is een combi magnetron geworden waar ik niets van snap!
Ik had eerst altijd een 'normale' oven, boven en onder warmte aan, lekker groot ruimding en taarten bakken op 1 temp, wat kwamen die er altijd mooi hoog (8/10cm) uit.
Maar nu? Amper 6 cm hoog. Ook komt er een grote bult op en blijft de onderkant plakken. Kwa mixen enz doeik niets anders dan 'vroeger', ook mijn mix is het zelfde.
Een combimagnetron van Whirlpool heb ik nu.
Waar ook een gewone ovenstand opstaat en die ik dus maar gebruik voor mijn taartjes.
Oven voor verwarmen, en dan bakken op 1 temp resulteerde in een nietomhoog gekomen biscuit.
Oven voor verwarmen en bakken op oplopende temp resulteerde in bovenstaand verhaal.
Niet voor verwarmen, andere stand .. het loopt op niets uit.
Een boekje iser bijgeleverd, maar hier staat niet in beschreven van hoe en wat.
Dus wie helpt mij? Wie bakt er nog meer in een combi?
Ohja ik kan ook nirt meer door het ruitjevan de deur kijken dus de deur moet af en toe geopend worcen ..