Onderwerp: Koekjes Peggy Porschen.....
Ik heb gisteren het koekjesrecept van PP gemaakt. Ze blijven goed in vorm en de smaak is wel goed. Beetje saai, maar dit is niet erg omdat er toch nog RI op komt. Maar vanmorgen vond ik ze niet echt knapperig meer. Gisteren waren ze ook niet echt knapperig, maar ik dacht dat dit kwam doordat ze nog niet helemaal afgekoeld waren. Bij het recept staat dat de koekjes 6-10 minuten in de oven moeten. Is dit niet erg kort? Ze waren ook erg bleek en volgens mij dus nog niet helemaal gaar. Het is niet de bedoeling dat de koekjes bruin worden, volgens mij, maar deze waren wel erg bleek.... Ik wil ze dus langer bakken, maar ben bang dat ze dan weer te lang de oven in gaan en ze dan te hard worden. Hoe moet een goed gebakken (nog te decoreren) koekje er uit zien?
Oh ja...ik heb het deeg uitgerold tussen twee spacers (dikte 0,06). Misschien iets te dik? Moet er wel bij zeggen dat het koek(je) ook best wel groot is. Het worden circustentkoekjes en de grootte is ongeveer 10x10 cm....