Onderwerp: Zwart lijntje
Ik zie zo vaak een mooi puzzelplaatje van marsepein of fondant voorbij komen, met daarom heen een mooi zwart randje. Hoe wordt dit zwarte randje gemaakt? Het maakt een puzzelplaatje zo mooi af!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Zwart lijntje
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik zie zo vaak een mooi puzzelplaatje van marsepein of fondant voorbij komen, met daarom heen een mooi zwart randje. Hoe wordt dit zwarte randje gemaakt? Het maakt een puzzelplaatje zo mooi af!
sugarcraft gun, zo'n handig dingetje als je puzzelplaatjes maakt.
Even opgezocht voor je:
http://www.deleukstetaartenshop.nl/suga … l-disc-set
Ik zou de andere kopen als je van plan was om er een aan te schaffen.
mijn sugergun werd lam en ik werd moe van het knijpen.
kan helaas niet zo snel op de naam komen. hij is in elke geval groen en is een draai systeem ik zou voor die gaan.
Ik dacht dat het met zo'n stift werd gedaan, zwarte eetbare..kan dat niet ook? of is dat alleen voor oogjes, mondje etc.
Die andere is van Makins Clay.
Zo'n stift kan je alleen gebruiken op het fondant/marsepein zelf en niet als je een rand wilt doen aan de buitenrand.
Kan iemand mij vertellen waar ik die Makin's clay kleipistool kan kopen? Ik had verkoopadressen opgezocht via de site, maar die pagina ligt eruit.
lees even mee
Je kunt ook zelf rollen en dan een smoother gebruiken voor een egaal sliertje............
Makin's wordt volgens mij in bijna elke winkel voor hobby-artikelen verkocht......... even zoeken via google.........
Ik zweer overigens bij de sugargun, maar het blijkt dat niet iedereen daar makkelijk mee overweg kan of dat ze niet bij iedereen even soepel werken........
Ik heb een site gevonden waar ze de Makins clay pistool verkopen. Lijkt me ook erg handig toestelletje.Hier de link
http://www.hofvangelrekraaltotaal.nl/a- … essioneel/
het probleem met de sugar gun is dat veel mensen hun marsepein of fondant niet soepel maken voordat ze het in de sugar gun stoppen.
Dan teveel kracht moeten zetten om de dunne sliertjes eruit te persen, waardoor je sugar gun het op een gegeven moment begeeft.
Als je het soepel maakt met een beetje crisco is er totaal geen probleem en heb je van je dure sugar gun heeeel lang plezier
Ik gebruik ook de sugar gun....en ben daar heel blij mee.
Belangrijk is wel dat je je fondant goed soepel kneed (ik kneed er nog wat crisco door)....en dan komt het er heel soepel uit.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Zwart lijntje
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.