Dit is de snicker vulling
Snickers Brownies
Benodigheden
1 brownie
1/4 kop hete fudge topping, onverwarmde, recht uit de pot
Nougat benodigheden
1/4 kop ongezouten boter = 57 gram
1 kop kristalsuiker = 195 gram
1/4 kop gecondenseerde melk 80 gram
2 Potten marshmallow creme 1 1/2 kopjes of pot
1/4 kop pindakaas = 56 gram
1 1/2 kopjes gezouten pinda's, grof gehakt
1 theelepel vanille
Caramel benodigheden
1 Pot karamel
Candy Bar Topping
1 1/4 kopjes chocoladedruppels puur = 215 gram
1/4 kop pindakaas = 56 gram
Maak de brownie
Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur. Voeg suiker en melk toe, roeren totdat het is opgelost. Breng aan de kook en voeg de marshallowpotten toe ( ongeveer anderhalve pot ). pindakaas en vanille roeren tot een gladde massa. Zet het vuur af en voeg de pinda's toe. Giet gelijkmatig over de afgekoelde brownies. Gebruik een spatel om het mengsel uit te strijken. Ik doe de brownies in de vriezer voor ongeveer 15 minuten.
Schep karamel topping in een zware bodem pan en verwarm op laag tot karamel is zacht en makkelijk te roeren. Giet de karamel over de nougat laag. Zorg ervoor dat u gelijkmatig giet het over de noga.
Smelt chocoladedruppel en pindakaas in een steelpan op laag vuur, af en toe roeren, tot een gladde massa. Volledig Giet over nougat laag en af laten koelen. Meestal zet ik het in de koelkast om af te koelen tot de chocolade is gestold.
En dit de brownie

Hoop dat jullie er iets aan hebben 