Onderwerp: Frambozen snoepjes
Voor ongeveer 24 stuks.
2 eieren,
160 gr suiker,
140 gr nesquick,
1 eetl maizena,
200 gr gemalen amandelen.
Ei en suiker samen schuimig roeren, ong 5 min. chocola en maizena toevoegen, als alles goed vermengt is het amandel meel toevoegen en goed door kneden. Tissen folie uitrollen tot ong 7 mm dik, 15 koelen.
Deeg in 4 cm grote vierkantjes snijden, 1 framboos in het midden leggen en het deeg eromheen vouwen en rollen (als gehaktballetje), met behulp van een bloem aan de handen. Op een met bakpapier belegde bakplaat leggen en de rest afmaken.
Oven op 240 graden verwarmen, bakplaat er in en 6 min bakken, uit de oven nemen, op bakblik iets af laten koelen en daarna op een rooster goed laten koelen, voor gebruik nog met poeder suiker bestuiven. In de koelkast 2 dgn houdbaar.
Succes en smakelijk snoepen.