Onderwerp: help!!!!! baktijd en temperatuur macarons
Hoe lang en welke tempratuur bak je macarons?dan is het weer te hoog dan dan weer te kort ,help
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » help!!!!! baktijd en temperatuur macarons
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoe lang en welke tempratuur bak je macarons?dan is het weer te hoog dan dan weer te kort ,help
ik heb je titel wat meer inhoud gegeven........alleen help!!!! is wel erg weinig om de aandacht te krijgen van degenen die iets over macarons weten
Ik heb het een aantal keer geprobeerd, maar complete mislukkingen dus kan je niet helpen
Welk recept heb je gebruikt, wat heb je precies wel/niet gedaan?
Ik gebruik het recept van Meentje en bak ze 25 minuten op 150 graden elektrisch
Mijn ervaring, na een recept of 6 (en natuurlijk gaat het laatste recept prima! ), is dat het zéér nauw luistert bij macarons...... Het wordt niet voor niks gezegd dat dit enorm moeilijke koekjes zijn om goed te maken....
Annick, ben wel benieuwd bij welk recept jij de beste ervaringen hebt.
Ik heb tot nu toe het recept van Meentje en uit het boek van Lindsay uitgeprobeerd. Het laatste ging het beste.
Het recept van Meentje komt van Laduree, als ik het goed gelezen heb (vrijwel dezelfde tekst etc.). Verder heb ik geprobeerd onder andere Italiaanse- en Franse Meringue van Christophe Felder, Laduree, Annie Rigg en vast nog meer........
Op 3 september ga ik naar Amsterdam voor een workshop bij Douglas Delights, daar eens kijken en vast nog veel leren
Ik weet uit mijn hoofd niet welke het beste werkt, dat ligt ergens beneden.....sorry ik denk dat ik teveel geprobeerd heb om tot dit resultaat te komen....
Bedankt voor jollie reacties ga nog een keer proberen als dit lukt horen jullie het
Het recept van Meentje komt van Laduree, als ik het goed gelezen heb (vrijwel dezelfde tekst etc.). Verder heb ik geprobeerd onder andere Italiaanse- en Franse Meringue van Christophe Felder, Laduree, Annie Rigg en vast nog meer........
Op 3 september ga ik naar Amsterdam voor een workshop bij Douglas Delights, daar eens kijken en vast nog veel leren
Ik weet uit mijn hoofd niet welke het beste werkt, dat ligt ergens beneden.....sorry ik denk dat ik teveel geprobeerd heb om tot dit resultaat te komen....
![]()
Toch eventjes reageren... Dezelfde tekst als Laduree etc...
annick67 schreef:Het recept van Meentje komt van Laduree, als ik het goed gelezen heb (vrijwel dezelfde tekst etc.). Verder heb ik geprobeerd onder andere Italiaanse- en Franse Meringue van Christophe Felder, Laduree, Annie Rigg en vast nog meer........
Op 3 september ga ik naar Amsterdam voor een workshop bij Douglas Delights, daar eens kijken en vast nog veel leren
Ik weet uit mijn hoofd niet welke het beste werkt, dat ligt ergens beneden.....sorry ik denk dat ik teveel geprobeerd heb om tot dit resultaat te komen....
![]()
Toch eventjes reageren... Dezelfde tekst als Laduree etc...
Dan zal er een (heel?) klein verschil in zitten....... waar ik ongetwijfeld helemaal overheen gelezen heb.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » help!!!!! baktijd en temperatuur macarons
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.