goede botercreme maken.
Ik ben zelf geen grote botercreme fanaat. Maar mijn toefjes vind ik wel lekker. Ze smaken in ieder geval totaal niet naar boter.
Als basis maak ik botercreme met zelf gemaakte gele room.
Daarna geef ik het smaak met gesmolten chocolade, hazelnotencompound, gepureerd fruit, vruchten couliss of een scheutje likeur.
Ik stop het wel heel lang in de mixer.
Als je echt de tijd neemt om lekkere creme te maken, schotel je je klanten echt geen rotzooi voor en is je cupcake heerlijk zonder dat het in de koelkast moet.
De enige optie die ik anders nog voor je kan bedenken is opgeklopte ganache. Door het koken van de room is hij niet bederftelijk meer.
Zonder koelkast blijft er namelijk weinig over.
Creamcheese of slagroom of Zwitserse room moet allemaal gekoeld worden.
Ook vers fruit of iets waarin gepasteuriseerde melk zit mag je niet ongekoeld verkopen. Mocht je wel zoiets willen dan zou je wel je cupcakes in koelboxen kunnen doen en alleen voorbeeldjes op tafel zetten. De temperatuur van je topping mag dan alleen niet boven de 7 graden uitkomen.