Ik doe altijd een heel klein toefje botercreme. Vaak gewoon 1:1.
De dekseltjes maak ik meestal al een paar dagen van te voren. Die kun je gewoon licht afgedekt met alufolie ofzo op een dienblad laten liggen. Wel even poedersuiker onder leggen anders zweet het vast 
Een 1:1 botercreme kan volgens mij wel even buiten de koelkast. Is anders wanneer je ei toevoegd aan je botercreme.
Wel zorgen dat je het zo koel mogelijk weg zet, anders smelt het.
Ik kies meestal voor een plantaardige boter omdat die niet zo snel smelt.
Voor aflevering spuit ik de botercreme van uit de spuitzak in toefjes op mijn cakejes, dekseltje er op en klaar.
Wel je spuitzak cht al heel ruim te voren uit de koelkast halen als je :1 gebruikt en een vrij grote opening knippen of openspuitstukje geburiken.
Zo hoeft het alelmaal niet zo lang buiten de koelkast.
Succes!
Werk het liefst biologisch en met speciale interesse in allergieen en dieten.
Http://taart.djoeke.com