Onderwerp: marsepein smelt!!
Hallo dames/heren,
Ik ben op t moment een taart aan t decoreren met marsepein, en hij smelt zowat van mijn taart af.
De taart komt niet uit de vriezer en is gewoon vers.
Ik weet, dat dit door het warme weer komt, maar waar doe ik nu goed aan?
Ik heb em zo weinig mogelijk buiten de koelkast, maar af en toe moet dat natuurlijk toch.
De kamer is niet echt warm, en ik heb de ventilator aangezet.
de koelkast staat op stand 4
Laat ik de taart zo lang mogelijk in de koelkast of is t beter, dat ik hem gewoon neerzet voor de ventilator op tafel?
En morgenochtend?
dan word hij opgehaald.
Doe ik er goed aan om hem morgenochtend zo vroeg mogelijk uit de koelkast te halen en voor de ventilator te zetten of toch in de koelkast laten staan?
Ik maak dus ook vanaf nu NOOIT meer taarten nin de zomer!
Gr. Jose.