1

Onderwerp: Dames met combi magnetron/oven: help!!!

Dag dames,

Wij moeten in onze nieuwe woning een inbouw oven plaatsen, alleen helaas is een gewone oven te diep. We moeten dus een combi magnetron/oven aanschaffen, maar mijn ervaringen met mijn moeders combi was niet zo best! Biscuit en cake worden daar niet mooi in (heel bol en stort daarna in)

Dus ik ben benieuwd wie van jullie ook een combi hebben en toch goede resultaten hebben met bakken?
Ik zou t super super erg vinden als ik in m'n nieuwe huis geen goede taarten en cakes meer kan bakken :(

Re: Dames met combi magnetron/oven: help!!!

Een gewone oven past gewoon in een 60 diep kastje  :)

I never met a calorie I didn't like....

3

Re: Dames met combi magnetron/oven: help!!!

Move to ~> Keuken- en andere apparatuur

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

4

Re: Dames met combi magnetron/oven: help!!!

Ik bak mijn biscuits altijd in een combi. Sinds ik de mix van Soezie gebruik (o.a. bij de boerenbond) lukken ze altijd. Ik gebruik wel meer mix dan op de verpakking staat (er staat 250 gr. mix voor vorm van 26 cm. Voor mij is de biscuit dan veel te laag). Ik doe ook precies zoals op de verpakking staat. Voorverwarmen op 180 graden en dan nog eens 35 minuten op 180 graden. Altijd goed resultaat!