Onderwerp: Slagroomtaart invriezen??
Weet iemand van jullie of je een verse slagroomtaart in kunt vriezen? Een marsepeintaart gaat wel en een gewone biscuit blijkbaar ook, maar slagroom heb ik nog nooit geprobeerd dus vandaar dat ik het ff vraag..
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Slagroomtaart invriezen??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Weet iemand van jullie of je een verse slagroomtaart in kunt vriezen? Een marsepeintaart gaat wel en een gewone biscuit blijkbaar ook, maar slagroom heb ik nog nooit geprobeerd dus vandaar dat ik het ff vraag..
Weet iemand van jullie toevallig of je een verse slagroomtaart in kunt vriezen? Ik heb er geen idee van...
Alvast bedankt!!
lijkt me wel
In de supermarkt kun je ook diepvries slagroomtaarten kopen
Je kunt altijd een klein stukje invriezen, en kijken hoe die er weer uit komt
Hmmm weet niet of dat lekker is.. De slagroom zal heel slap worden tijdens het ontdooien, lijkt mij.. Heb het nog nooit geprobeerd maar lijkt mij niet lekker..
Als je een goede kwaliteit slagroom hebt, die mooi stevig is, en je taart is echt vers gaat dat prima.
als ik mokkataart maak (slagroom met capuchinopoeder en klop-vast, dus eigenlijk ook slagroomtaart) die vries ik gewoon in en ik heb nog geen klachten gehad dat het niet lekker zou zijn, en het is een kritisch publiek (mijn ouders )
Ik heb wel eens een slagroomtaart van de bakker gewonnen en gelijk ingevroren. Die smaakte nog heel goed. Alleen zag de slagroom bovenop er wat minder mooi uit. Maar qua smaak ging het prima. Ook was de cake niet ingezakt ofzo.
[MOVE] -> taartdecoratie algemeen (de rubriek voor alle vragen over invriezen/ontdooien.
Oke bedankt! Misschien ga ik het wel proberen. Het gaat om een verse biscuit met vers geklopte slagroom die verstevigd is met klop fix
Het is gelukt. Heb 2x een taart ingevroren. De 2e x was de slagroom alleen iets slapper, maar dat kwam misschien ook wel door de hoge temperatuur toen ik de taart maakte. Het was toen erg warm
Het is gelukt. Heb 2x een taart ingevroren. De 2e x was de slagroom alleen iets slapper, maar dat kwam misschien ook wel door de hoge temperatuur toen ik de taart maakte. Het was toen erg warm. De smaak was er iig niet minder om!!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » Slagroomtaart invriezen??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.