Onderwerp: aardbeienslagroomtaart maken
Hoi meiden
Ik wil graag een aardbeinslagroomtaart maken
Gewoon lekker ouderwets met nootjes aan de zijkant
Ik wil een biscuit bodem bakken en dan twee lagen vullen
Nou wil ik dus een laag met verse aarbeiein doen maar ik vraag me af of dat niet te nat is?
de andere laag wil ik met slagroom doen of is het niet beter om aangevette slaroom te nemen?
Dan afstrijken met [aangevette]slagroom de zijkant dan met nootjes en dan de bovenkant met roosjes slagroom verse aardbeien en misschien wat chocolade schaafsel versieren?
Kan dit of word het te nattig met de verse aardbeien?moet daar dan ook nog van dat gelantine overheen??
Allemaal vragen!
Of hebben jullie nog een ideetje?banketbakkersroom vind ik zelf vies dus dat word hem niet
Graag jullie tips en tricks en jullie geweldige ideeen ahhahaha?
gr Marianne
OOh en nog een vraag,ik wil een biscuitrecept van hier op de site gebruiken,hoe zorg ik dat het zo heel erg luchtig word,hoe spatel ik het meel er allemaal zo voorzichtig mogelijk er doorheen zonder dat het inzakt zeg maar?