1

Onderwerp: patidess smaakstoffen

Smaken de patidess smaakstoffen of een ander merk 'natuurlijk'? Zoals banaan

i just LOVE it!

2

Re: patidess smaakstoffen

Ik vind ze niet vies, maar het zijn geconcentreerde smaakstoffen dus het is ook niet altijd 100% natuurgetrouw of 'natuurlijk'.
Echt chemisch smaken ze gelukkig ook niet.

Als ik echt natuurlijk smaken wil, dan pureer ik gewoon fruit of gebrui ik fruitsap of drank of wat je ook wilt.

3

Re: patidess smaakstoffen

Ik vind ze niet vies, maar het zijn geconcentreerde smaakstoffen dus het is ook niet altijd 100% natuurgetrouw of 'natuurlijk'.
Echt chemisch smaken ze gelukkig ook niet.

Als ik echt natuurlijk smaken wil, dan pureer ik gewoon fruit of gebrui ik fruitsap of drank of wat je ook wilt.

4

Re: patidess smaakstoffen

Ja alleen met aardbei botercreme lukt t niet echt, het is heerlijk met dessert saus erdoor maar niet echt aardbei, & saroma is wel weer chemisch smaakje. Banaan kan ook niet door de botercreme begreep ik, vandaar mijn vraag. Als ik verse sinasappels erdoordoe is t ook maar heeeele lichte smaak

i just LOVE it!

5

Re: patidess smaakstoffen

En als je sinasappel of aardbei eerst zou inkoken (reduceren)? Dan wordt de kleur wel minder mooi bij aardbei en het is ook niet echt vers meer, maar je smaak wel meer geconcentreerd.

Tieneke

Re: patidess smaakstoffen

maak je je botercreme met de mix of 1:1

met de mix maak ik altijd de aardbeiencreme..

ik pureer de aardbeien en ipv water doe ik die aardbeienpuree in de mix..

smaakt heerlijk

When we lose the right to be different, We lose the privilege to be free- Nelson Mandela
https://www.facebook.com/PennysHobby

7

Re: patidess smaakstoffen

Ik vind patidess erg lekker en fijn werken.
Uiteraard heb ik een paar smaken die ik vond tegenvallen zoals de witte choco en peer en mandarijn.
Maar een hoop favorieten zoals banaan, aardbei, framboos,vanille en rum (erg moeilijk aan te komen).

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

8

Re: patidess smaakstoffen

Banaan kan wel als je van bananenpuree eerst jam maakt en dat door je botercreme doet.

Voor aarbei kook ik ze inderdaad ook eerst in voor door de boterceme doe of met de mix en dan aardbeiensap ipv water.