1

Onderwerp: ik wil niet zo'n fondant ding hoor!

Jaja das mannen taal! Vriendlief wil wat anders....
Prima die kan hij krijgen!
Een oversized slagroom schnitt & een chocomouse taart.
Vergeef me het bakpapier randje onder de choco taart  ;)   :o
Slagroom, gele room, aarbei vlaaivulling en verse aardbeitjes in de schnitt. En pure choco met "wat" rum en stroopwafel stukjes op een bastogne bodem en afgepoederd met kaneel.

http://www.mijnalbum.nl/Foto-VYQXPYXA-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-ZMEYXPJV-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-T76MOCPX-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-T76MOCPX-D.jpg

Bedankt voor het kijken!

Taart Smakelijk is de naam

2

Re: ik wil niet zo'n fondant ding hoor!

ziet er smakelijk uit! :thumb:

3

Re: ik wil niet zo'n fondant ding hoor!

Jammie! Ziet er goed uit!

4

Re: ik wil niet zo'n fondant ding hoor!

mmmmm lijkt me echt lekker!

5

Re: ik wil niet zo'n fondant ding hoor!

bedankt!

Taart Smakelijk is de naam

6

Re: ik wil niet zo'n fondant ding hoor!

Jaaaaahaaaaammmmieeee!!

.. Want taart kan altijd!!

7

Re: ik wil niet zo'n fondant ding hoor!

Mmm die zien er heerlijk uit! Vooral die slagroomschnitt!  :D

8

Re: ik wil niet zo'n fondant ding hoor!

ziet er lekker en mooi uit!
staat het recept van de choco taart ergens op internet of in een boek? die zou ik ook wel een keer willen maken.

9

Re: ik wil niet zo'n fondant ding hoor!

Lekker lekker!!!

10

Re: ik wil niet zo'n fondant ding hoor!

Bedankt!

Kiara: het is heeeel simpel:

600 gr pure choco
600 ml slagroom
1,5 pak Bastogne koekjes
+/- 200 gr boter
2 stroopwafels
Scheutje rum, amaretto, baileys of wat je ook in huis hebt...
Kaneel

Bastogne koejkes goed fijn beuken en de gesmolten boter er door heen, in de vorm stevig aanprakken en koel zetten.
chocola smelten in pannetje met een scheutje melk/boter
op laag vuur, als er alleen nog kleine stukjes zijn vuur uit en verder door blijven roeren.
wat laten afkoelen.
Slagroom loddig kloppen, scheutje choco er door en door roeren en daarna hopla de rest, wederom roeren en dan dat "scheutje" erbij
en de fijn gesneden stroopwafels.
Het mengsel op de bodem gieten en in de koelkast zetten, het liefst 3 dagen laten staan, voor het serveren met de kaneel bestuiven.

Eetsmakelijk!

Taart Smakelijk is de naam