Onderwerp: Vraagjes over gluten/ei vrij biscuit & no egg
Hoi Allemaal,
Volgende week is mijn overbuurmeisje jarig en wil graag voor haar een taart maken.
Vorig jaar heb ik een chocolade biscuit gemaakt voor haar, maar was zelf niet echt tevreden over de smaak en ben nu dus opzoek naar een ander recept (dit jaar word het een gewoon biscuit) en mij is gevraagd om een taart voor haar te maken.
Ik ben al diverse glutenvrije recepten tegengekomen, maar hier is dan wel ei in gebruikt. Ei is nog te vervangen door no-egg, maar hoe zorg ik er voor dat de biscuit niet te droog word?
Dan nog een vraagje over de no-egg. Ik zie wel is in recepten staan "klop de eiwitten" prima die verhouding kan ik terug vinden op de verpakking. Maar vervolgens staat er in het recept "klop de eigelen", echter kan ik hier nergens geen verhoudingen van terug vinden op de verpakking. Hoe doen jullie dit?
Hoop dat allergieën experts mij kunnen helpen?
Alvast bedankt.