Onderwerp: Ik wordt langzaam gek van die slagroom!!
Al enige tijd maak ik Giant Cupcakes voor Cake Smash fotoshoots.
Eerst altijd opgespoten met botercreme rozen, waar ik nooit problemen mee had. De kindjes echter wel, botercreme bleef te hard en kindjes te schoon
Op aanraden van dit forum rozen gaan spuiten van aangevette slagroom.
Vanochtend voor de 3e keer rozen gaan spuiten maar, de Giant Cupcake staat nog geen 15min in de koelkast of de hele onderste rij rozen ligt al op de grond!!!
Al voor de 3e keer!!
Wat doe ik verkeerd?!?
De slagroom wordt (goed koud) geklopt, met klopfix.
Er komt voldoende mascarpone doorheen en na het kloppen kan ik het boven mn hoofd hangen zonder dat de slagroom eruit glijd ..
In de spuitzak, rozen spuiten op neutraal gebakken biscuit, de koelkast in om over 1,5uur opgehaald te worden.
Na 15min kijk ik even en ja hoor ... slagroom ligt er af!!
Help!!! Nog even en ik wordt gek volgens mij, snap er niets van.