Ik heb hier de vertaalde tekst van de link die je zelf gaf. (lang leve google chrome!!)
Het is geen vloeiend verhaal. De foto's plakt hij er niet bij, maar volgens mij is dit toch al best goed te volgen.
Wel een bewerkelijke taart.
Structuur
8-10 porties
boter (of margarine) - 400 g,
Eieren - 2 stuks
water (koud) - ~ 150 ml,
bloem - 650 g,
wodka of cognac - 3 eetlepels
9% azijn - 1 eetlepel
snufje zout
de vla de dooiers
dooiers - 7 items,
Melk - 1,5 liter,
Suiker - 360 g,
vanillesuiker - 2 eetlepels (of een half vanillestokje)
boter (bij voorkeur ten minste 82,5% vet) - 150-200 g (30 g)
bloem - 100 g
Voorbereiding
In een kopje tot 150 ml koud water giet, voeg 1 eetlepel azijn en 2-3 eetlepels cognac - meng goed.
in schone gefacetteerd glas (of schaal) Klop de eieren, voeg een snufje zout toe en roer de eieren met het zout met een vork (niet slaan).
Giet water met azijn en cognac in een glas naar de eieren en meng tot een gladde massa.
Koud (maar niet bevroren) boter in blokjes gesneden.
Op een grote schone snijplank ziften 600g bloem.
Doe de boter blokjes tot meel.
Hak de bloem en boter in grind met mes van een grote chef-kok.
Uit de resulterende olie-meel kruimels te glijden. Maak een kuiltje in de heuvel.
In de pauze Giet het ei-azijn-cognac mengsel.
Kneed het deeg.
Verdeel het deeg in twee gelijke delen en rol in balletjes van hen (het blijkt ongeveer 12 ballen).
Bedek de balletjes van het deeg in huishoudfolie en zet in de koelkast gedurende 1-1,5 uur. bakken taarten. * Korzh voor "Napoleon" is handig om te bakken op de achterkant van het pan. oven op te warmen tot ~ 220-230 ° C. Op de tafel spread een theedoek (om bij de uitrol van taarten bakken niet slide). Bakken zet in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 40 seconden. warme pan te trekken uit de oven en leg op een handdoek verspreid op de tafel ondersteboven . Sprinkle een kleine hoeveelheid van het bakken gezeefde bloem. Zet een kleine bal van het deeg en strijk het met een deegroller. Roll het deeg in een dunne korst.
Bovenop de laag deeg uitgerold tot een plaat te zetten (of het deksel van de pan) en snijd een ronde cake (my cake lagen met een diameter van 23 cm).
Verwijder voorzichtig de plaat (niet schoonmaken van het snijden van het deeg uit de pan).
Korzh vaak prik met een vork.
* Hoe vaker gespietst de taart, hoe minder het zwelt tijdens het bakken. En het resultaat is een gladde, mooie taarten.
Bak de taart in het midden van de oven voor 5-7 minuten ~ bij ~ 220-230 ° C tot licht goudbruin.
* De baktijd en temperatuur zal afhangen van de kenmerken van de oven, dus, indien noodzakelijk, kan de temperatuur iets de bereidingstijd verhogen of te verlagen.
* Tijdens het bakken, is het raadzaam om nauwgezet de werkwijze, om niet de koek in de oven overdrijven. De taart is vrij snel gebakken, dus het is belangrijk niet om een moment van paraatheid missen.
Bakken verwijder voorzichtig uit de oven.
krokante patty snoeien om te verwijderen uit de pan en zet opzij (doe ze in een aparte kom -. gaan ze naar het stof van de afgewerkte taart)
Voorzichtig wrikken de taart met een lang mes, scheiden het uit de pan. Dan voorzichtig overdracht van de taart en leg ze op een vlakke ondergrond. * Als een plat oppervlak waarop wordt geplaatst de gebakken taartbodem kan een schotel of snijplank, enz. worden Het oppervlak moet noodzakelijkerwijs plat (niet convex), of neem een warme taart onregelmatig. nog een taart gebakken - op de tweede bakplaat uitgerold de tweede. Dus bak alle taarten (12 cakes) en leg ze gestapeld bovenop elkaar.
* Korzh cake kan worden voorbereid en bewaard bij kamertemperatuur op een droge plaats. Voor de opslag van taarten verpakt in perkament of cellofaan.
Trim cakes grind (grind handen).
Monteren van de taart.
split mallen voor het bakken (grotere diameter dan de gebakken taarten), lichtjes invetten met plantaardige olie en maak de plasticfolie. * In plaats van eetbare film formulier kan worden bedekt met een folie. In dit geval, de olie de vorm niet nodig. Onderaan het formulier om een koek te zetten. Doe 3-4 eetlepels custard en gelijkmatig over het gehele oppervlak van het pasteitje.
Bedek met een tweede Korzhev.
daarmee de hele taart te verzamelen, taart lagen daartussen een vla .
Leg de bovenste korst (de laatste), en druk lichtjes naar beneden op de taart met zijn handen, dat er weinig "ram" cakes.
dan de bovenlaag ook smeren crème .
Vorm met de cake uit de pan deksel van geschikte diameter (of plastic folie aan te scherpen.)
Verwijder de taart in de koelkast voor het impregneren van 6-12 uur. verfraaien de taart voor het serveren. Langs de randen van de gerechten die worden geserveerd taart, zet 4 lange stroken perkament papier. * De stroken perkament op een schotel nodig om de taart versieren met room, niet vlek met het gerecht. Als de taart is versierd -. Stroken perkament zorgvuldig getrokken uit onder patty, terwijl het gerecht is schoon . Klaar taart te verwijderen uit de mal en voorzichtig over te dragen aan een gerecht, het laid stroken perkament besmeurd met de overblijfselen van de taart vla . Ten eerste, strooi gehakte stukjes kanten, en dan het oppervlak van de koek.
De stroken perkament trek voorzichtig de taart.
Cake "Napoleon" - klaar! Kan brengen naar de tafel.
Groetjes Gerien