Onderwerp: help ruzie met chocola
altijd als ik pop cake's maak is mijn chocolade erg dik.
weet iemand waar ik het dunner mee kan maken?
ik dacht aan cacao boter klopt dit?
gr doeltaarten
ps alvast bedankt voor de reactie's
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » help ruzie met chocola
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
altijd als ik pop cake's maak is mijn chocolade erg dik.
weet iemand waar ik het dunner mee kan maken?
ik dacht aan cacao boter klopt dit?
gr doeltaarten
ps alvast bedankt voor de reactie's
ik heb nog nooit cp gemaakt maar als t tzelfde werkt als ganache dan doe je met chocola evenveel als slagroom en dan verwarmen. bijv. 200 chocola en 200 ml slagroom..behalve met witte chocola dan doe je bijv. 200 gr chocola en 225 ml slagroom.
chocolade kun je inderdaad verdunnen met cacaoboter, of met een scheutje zonnebloemolie. Vind zelf wel dat het uitharden/opdrogen wel iets langer duurt.
Als je de chocolade mengt met slagroom, wordt het niet meer zo hard als je voor de cakepops nodig hebt. Ik zou Crisco erdoorheen doen.
Succes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » help ruzie met chocola
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.