1

Onderwerp: help ruzie met chocola

altijd als ik pop cake's maak is mijn chocolade erg dik.
weet iemand waar ik het dunner mee kan maken?
ik dacht aan cacao boter klopt dit?

gr doeltaarten

ps alvast bedankt voor de reactie's

doeltaarten taarten met een doel

2

Re: help ruzie met chocola

ik heb nog nooit cp gemaakt maar als t tzelfde werkt als ganache dan doe je met chocola evenveel als slagroom en dan verwarmen. bijv. 200 chocola en 200 ml slagroom..behalve met witte chocola dan doe je bijv. 200 gr chocola en 225 ml slagroom.

3

Re: help ruzie met chocola

chocolade kun je inderdaad verdunnen met cacaoboter, of met een scheutje zonnebloemolie. Vind zelf wel dat het uitharden/opdrogen wel iets langer duurt.

4

Re: help ruzie met chocola

Als je de chocolade mengt met slagroom, wordt het niet meer zo hard als je voor de cakepops nodig hebt. Ik zou Crisco erdoorheen doen.
Succes