yakatchi schreef:Kan ik ook gewoon minder suiker toevoegen aan het bescuit?
Ik gebruik altijd bescuit mix 2 op dit forum. (Bij recepten)
Of verander ik dan teveel aan de samenstelling?
Zelf wil de klant iets met perzik dus daar kan ik helaas niks aan veranderen.
Hoi,
Ik zou gewone biscuitmix gebruiken en alleen je vulling aanpassen. Ik doe dat ook vaak en dat werkt erg goed. Als je de biscuitmix aanpast kan het inderdaad zijn dat je kapsel mislukt.
Je zou kunnen kiezen voor een naturelbavaroismix, zelf een klein beetje smaak toevoegen, bijv. het vocht van de perzik gebruiken voor je bavaroismix. En de perziken gebruiken in je vulling.
Wat er ook erg lekker bij smaakt is een citroenbavaroismix, dan krijg je een hele frisse smaak in je taart. Mijn klanten zijn daar altijd erg tevreden over.
De botercrème mix die ik gebruik kun je heel goed aanpassen. In plaats van 100 gram suiker toevoegen aan het recept, gebruik ik 70 gram suiker. Op die manier krijg je een botercrème die niet zoet is. Ik heb hier nog nooit problemen mee gehad en doe dit al vele jaren op deze manier.