Hazelnootmousse zoals Jolly Joyce noemt klinkt heerlijk.
Ik heb eerder hazelnootmbc gemaakt door hazelnootlikeur toe te voegen aan MBC. Je kunt ook zelf hazelnoten malen (eerst even roosteren) en dan ofwel wat grof hakken, of fijner malen tot meel, of nog fijner dan krijg je een soort pindakaas. Allemaal geschikt om door MBC of botercreme te doen.
Maar je kunt inderdaad ook hazelnootpasta nemen. Daar zit afhankelijk van het merk wel veel chocoladesmaak aan. Ik zou geen duo penotti nemen, zijn de hazelnoten alleen maar overgevlogen volgens mij
Of is er een speciale hazelnootversie?
Maar je hebt, soms iets duurder, vaak in de supermarkt genoeg andere merken. Je kunt op het ingredientlabel kijken hoeveel procent hazelnoot erin zit. Dat geeft al een idee..
In ons biologische winkeltje hebben ze een belachelijk lekkere hazelnootpasta. De excellent hazelnootpasta van AH is ook lekker..