Onderwerp: Wat doe ik fout??
Iedere keer als ik een biscuit ging bakken en de richtlijnen van de verpakking aanhield, bleef m'n biscuit bij het afkoelen kleven aan het rooster. Ik dacht daardoor dat m'n biscuit niet lang/heet genoeg was gebakken, dus heb toen een oven thermometer gekocht. Maar nog steeds lukt het niet! Ik laat de heteluchtoven eerst voorverwarmen en wacht tot hij 160 graden is (met de thermometer dus). Zodra hij al even op temperatuur is doe ik m'n biscuit erin. Maar een biscuit van 20 cm moet ik 10 minuten langer in de oven laten zitten wil hij niet meer aan m'n rooster blijven kleven bij het koelen. Maar dan zit hij denk ik toch weer te lang in de oven, want de bovenkant trekt samen en wordt dan smaller. Als ik later het biscuit omdraai en er een taart van wil maken, loopt m'n taart dus schuin naar onder af
Wie weet wat ik verkeerd doe?
Ik gebruik trouwens de mixen van funcakes.
Alvast bedankt!