OK, kom 'ie:
Dag 1:
- bak één, twee, acht biscuits, zoveel als je nodig hebt voor het aantal taartjes. Ik moest er 20 maken, dus heb ik 2 ronde biscuits van 25 cm gebakken (ik had over, maar dat vond mijn gezin niet zo heel erg);
- maak een berekening hoe je de bovenkantjes het mooiste kan mixen voor wat betreft kleuren, letters, cijfers enz. Ik had 20 vierkantjes, dus 20/4 is 5 kleuren voor 5 vlakken per kubus.
- snijd het juiste aantal vlakjes uit fondant volgens je berekening, bewerkt naar eigen smaak. Ik had in dit geval 1 vlak met plaatje, 1 vlak met cijfer, 1 vlak met letter en twee lege vlakken per kubus. Bewaar deze in een insteekhoes of onder vershoudfolie.
Dag 2:
- maak de vulling(en). Ik heb ze gevuld met 2 laagjes witte chocolade crème van de mix, roze gekleurd;
- maak 1:1 botercreme voor het afsmeren;
- maak royal icing voor de ribben van de kubus;
- snijd de biscuit(s) in 3 lagen. Mijn vierkantjes zijn 5 bij 5, dus ik heb de lagen in 1,5 - 1 - 1 cm gesneden (achteraf had ik het beter 1,5 - 1 - 1,5 cm kunnen doen, dan had ik een dunnere laag kunnen vullen).
-snijd uit elke laag biscuit het benodigde aantal vierkantjes (ik heb dat met deze gedaan: http://www.deleukstetaartenshop.nl/stad … ant-set-6) en leg ze als stapeltjes van 3 hoog weg onder huishoudfolie tot je ze gaat vullen. Je biscuit ligt bloot, dus dek ze goed af tegen het uitdrogen.
- vul daarna de blokjes zodanig dat ze net zo hoog als breed zijn en leg elk blokje weer steeds terug onder folie. Als je ze allemaal hebt gevuld kun je ze 1 voor 1 gaan afsmeren en decoreren. Ik heb het op 2 manieren geprobeerd: een vierkantje fondant dun insmeren met botercreme en dan tegen de kubus aanplakken en 1 zijde van de kubus dun insmeren en dan het fondant er tegenaan plakken. Ik vond de laatste manier prettiger, omdat ik dan niet zo'n vieze handen kreeg (eerst de bovenkant doen, dan heb je houvast).
- maak lijntjes op de ribben van de kubus met royal icing. Klaar 
Ik hoop dat je er een beetje kunt volgen zo?