Onderwerp: Ganache
Hoi dames
Misschien een domme vraag maar ik wil mijn taart afsmeren met ganache en dan bekleden met fondant moet ik de ganache dan toch opkloppen om er mee af te smeren ?
Gr. Danielle
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi dames
Misschien een domme vraag maar ik wil mijn taart afsmeren met ganache en dan bekleden met fondant moet ik de ganache dan toch opkloppen om er mee af te smeren ?
Gr. Danielle
Nee hoor dat hoeft niet. Je kunt het dan gewoon af laten koelen (wordt het meteen ook wat steviger van) en dan mee afsmeren.
Er is ook een heel duidelijk filmpje van op youtube (even zoeken op "inspired by michelle).
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.