Onderwerp: taart afsmeren
een vraagje:
heeft er iemand ervaring met de taart afsmeren met botercreme of icing zoals in dit filmpje?
waarom kies je dan voor botercreme of waarom voor icing?
http://www.youtube.com/watch?v=2bxvF4HjG1U
al vast bedankt
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » taart afsmeren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
een vraagje:
heeft er iemand ervaring met de taart afsmeren met botercreme of icing zoals in dit filmpje?
waarom kies je dan voor botercreme of waarom voor icing?
http://www.youtube.com/watch?v=2bxvF4HjG1U
al vast bedankt
in dit filmpje laten ze de taart zo...komt geen fondant ofzo overheen maar wordt afgemaakt op opgeleukt met icing of slagroom en of bloemen ed.
waarom de 1 voor icing kiest en de ander voor botercreme hangt van de smaak of denk ik.
Icing zoals we dat hier kennen wordt KEIhard...
Ben ff de naam kwijt van het soort icing dat hun gebruiken, je hebt t ook kant en klaar van Wilton, in tubes, maar dat wordt dus niet hard.
bedankt al voor de handige tips. graag hoor ik welke icing dan geschikt is
als je door de icing glycerine [drupjes] doet wordt de royal icing minder hard maar het is een heel erg moeilijk karwij om hem mooi strak te krijgen het is niet mijn ding [moest het doen bij de pme royal icing ]
Met amerikaanse buttercream kun je een taart ook afsmeren en dan hoeft er geen fondant of marsepein over. Het wordt niet hard, alleen het buitenste randje krijgt een droog uiterlijk en mondgevoel, soort van krokantje, maar niet echt hard. Het recept staat hiernaast links bij de recepten en dan bij bekleden.
Tieneke
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » taart afsmeren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.