1

Onderwerp: Brownie disaster

Ik heb de hulp nodig van goede baksters! :D

Al een paar keer heb ik de brownies gemaakt van Rudolphs bakery.
Want wat is er nou lekkerder dan een heerlijke brownie?
Alleen.. al het vet van de brownie komt onderop te liggen na het bakken.
Ik heb dus een dun kruimelig laagje en daar onder een vetbonk.
Niet echt smakelijk en ze verdwijnen dan ook gelijk in de prullebak na het proeven. (dan zijn ze al afgekoeld)
hebben jullie dit probleem ook gehad? Of weet iemand waar dit aan ligt?
Ik heb het al geprobeerd met melk en pure chocolade en met iets minder boter en iets meer melk, maar het helpt allemaal niet.

Hulp hulp hulp?

It's a piece of.. Cake <3

2

Re: Brownie disaster

Dit is mijn advies ;)

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=76543

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: Brownie disaster

Adrienne schreef:

Dit is mijn advies ;)

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=76543


Dankjewel!
Ik sla hem gelijk op, en ik laat het resultaat aan je weten! Ik heb er nu al zin in!

It's a piece of.. Cake <3