Onderwerp: Hoe weer zacht maken?
Ik heb gisteren ganache gemaakt en in de koelkast gezet maar nu is het keihard geworden.
Ik wil het gebruiken om af te smeren hoe krijg ik het weer smeerbaar?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Hoe weer zacht maken?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb gisteren ganache gemaakt en in de koelkast gezet maar nu is het keihard geworden.
Ik wil het gebruiken om af te smeren hoe krijg ik het weer smeerbaar?
uit de koelkast halen en op temperatuur laten komen.
paar seconden in de magnetron dan is hij ook weer zacht maar niet te lang natuurlijk
Au-bain marie smelten.
Au-bain marie smelten.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Hoe weer zacht maken?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.