Onderwerp: Ganache
Ik wil met ganache afsmeren. Moet ik deze opkloppen of beter van niet?
En kan ik als de ganache erover zit afwerken met roezels fondant of moet ik hem eerst bekleden met fondant en dan de roezels?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil met ganache afsmeren. Moet ik deze opkloppen of beter van niet?
En kan ik als de ganache erover zit afwerken met roezels fondant of moet ik hem eerst bekleden met fondant en dan de roezels?
geen idee....ik lees met je mee
Ik klop de ganache nooit op om af te smeren.
Als je de roezels rechtstreeks aanbrengt op de fondant gaan die niet blijven plakken. Je kunt je afgesmeerd taartje wel insmeren met abrikozenjam ofzo, dan blijft het wel plakken.
je kunt de 'roezels' rechtstreeks op de onopgeklopte ganache duwen, die blijven wel plakken
ik weet niet precies wat je met roezels bedoeld, maar de blaadjes op de onderste taart heb ik rechtstreeks op de ganache geduwd, zonder lijm dus
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=222219
de blaadjes op de bovenste moest ik wel lijmen
als je je taart afsmeert met ganache blijft dit dan zacht (plakkerig net als botercreme)?
Als dit niet zo is moet je hem dan eerst insmeren met jam voordat je je fondantbekleding op je taart doet?
Tja beetje wazig hihi de een zegt van wel, de ander van niet. Zit zoo te twijfelen wat ik nou moet. Met die roezels bedoel wel zoiets als de blaadjes alleen heb ik een lange sliert blaadjes.
Tja beetje wazig hihi de een zegt van wel, de ander van niet. Zit zoo te twijfelen wat ik nou moet. Met die roezels bedoel wel zoiets als de blaadjes alleen heb ik een lange sliert blaadjes.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.