Onderwerp: Mijn eerste Cars taart
Heb afg elopen weekend voor mijn klienkind, die 3 jaar werd een Cars taart gemaakt.
Het werd bijna een klein drama, want ik had een mix gemaakt van fondant en marsepein, om de taart te bekleden, maar tot mijn grote schrik kwam er een of andere gekke reactie en het fondant/ marsepein deeg werd nattig, waardoor het gewoon uit elkaar viel, toen ik het over mijn taart legde, wat een drama. En ik had nog maar 2 uur voordat we eg moesten, moest nog alles docoreren ( heb wel veel voorbereid) dus was beetje paniek. Gelukkig had ik nog 1 kilo nieuwe marsepein en heb de Cars taart toch mooi kunnen afwerken.
Hebben jullie dat ook wel eens gehad? Dat de marsepein een rare reactie krijgt met fondant??
Ben best trots op mijn eerste Cars taart, alleen kreeg ik het rode randje rond cijfer 3 niet mooi gelijk, iemand nog tips hoe je dat mooi en gelijk kan uitrollen?
Alvast bedankt voor het kijken en tips zijn zeeeeeeeer welkom!
Groetjes Paulien


