Ik weet niet of ik de vraag helemaal goed begrijp
Een biscuit (dus zonder vulling of marsepein) kun je invriezen.
Eerst bakken, dan afkoelen, dan goed inpakken in dievrieszak en invriezen maar. Ontdooien een paar uur voordat je 'm nodig hebt, met zak, niet in de koelkast.
Een taart die compleet gevuld, afgesmeerd en bekleed is kun je, mits je vullingen hiervoor geschikt zijn, ook invriezen. Wederom in een diepvrieszak en daarna in een doos (ter bescherming van je taart
)
Ontdooien doe ik dan 24 uur voordat je gaat serveren in de koelkast ZONDER zak, doos kan wel, hoeft niet. Wel zorgen dat je niks aan vis oid in onafgedekt in de koelkast hebt staan
Bij eventuele condensvorming, (afhankelijk van de vulling!!) buiten de koeling laten opdrogen.
Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!