Onderwerp: Mislukte cupcakes
Ik heb paascupcakes gemaakt, dit keer maar eens van Dr Oetker een basismix gekocht. In de oven gebakken op 175 graden en ze zagen er prachtig uit, mooi bruin, veerden terug, en als dat zo was zouden ze gaar zijn stond op de verpakking. In de oven af laten koelen, maar toen ik ze eruit haalde waren ze toch ingezakt.
Later zag ik dat de bakvormpjes weer losgelaten hadden.
Een biscuit maken voor een taart mislukt me nooit, worden altijd prachtig, maar heb blijkbaar altijd problemen met cupcakes. Erg irritant vind ik zelf
En dat heb ik altijd, dat de vormpjes loslaten. Mmmm, niet echt mooi.
Wie kan me helpen, moet ik misschien toch meer beslag in de vormpjes doen? Of langer in de oven laten staan? De smaak was trouwens wel erg lekker, en onze kleindochters vonden ze heerlijk.
Hieronder het resultaat.