Onderwerp: Witte ganache
Ik heb voor het eerst witte ganache gemaakt van repen.
Nu valt me op dat het gelig van kleur blijft.
Hoe krijg je het witter of laat je dat gewoon zo?
Is het altijd wat gelig/ gebroken wit?
Dank jullie wel.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Witte ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb voor het eerst witte ganache gemaakt van repen.
Nu valt me op dat het gelig van kleur blijft.
Hoe krijg je het witter of laat je dat gewoon zo?
Is het altijd wat gelig/ gebroken wit?
Dank jullie wel.
Ja, het klopt dat de witte chocoladeganache gelig van kleur blijft. Dit hoort ook zo. Heb zelf wel eens geprobeerd om met witte kleurstof deze witter te maken, maar dat resulteerde in een harde ganache die ik kon weggooien.
Ja, het klopt dat de witte chocoladeganache gelig van kleur blijft. Dit hoort ook zo.
Blij te horen dat het normaal is, dan weet ik dat.
Dank je voor je reactie.
Witte chocolade is nooit écht wit, het is immers ook geen 'echte' chocolade.........
Als je het wil kleuren kan je dat bijvoorbeeld proberen/doen met flo-coat en bright white van Americolor.....
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Witte ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.