1

Onderwerp: whiskey in moscovisch gebak??

Heeft iemand dit al eens gedaan??
Of hebben jullie misschien andere ideeën??

Bedankt alvast!!

Life isn't about waiting for the storm to pass....
It's learning to dance in the rain!!

2

Re: whiskey in moscovisch gebak??

tremperen met wiskey likeur!

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

3

Re: whiskey in moscovisch gebak??

Met gewone whiskey? Want die heb ik genoeg in huis ;)  Of moet ik daar echt whiskey likeur voor hebben?

Life isn't about waiting for the storm to pass....
It's learning to dance in the rain!!

4 Laatst bewerkt door Debbert (13-03-2013 13:01)

Re: whiskey in moscovisch gebak??

Met gewone whiskey? Want die heb ik genoeg in huis ;)  Of moet ik daar echt whiskey likeur voor hebben?

Oeps 1 keer is genoeg :o

Life isn't about waiting for the storm to pass....
It's learning to dance in the rain!!

5

Re: whiskey in moscovisch gebak??

suiker en water koken en dan scheut wiskey erbij
af laten koelen en dan heb je trempeerlikeur!
daarmee je bodem besprenkelen

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

6

Re: whiskey in moscovisch gebak??

Mijn dank is groot! Gaat vast lukken!!

Life isn't about waiting for the storm to pass....
It's learning to dance in the rain!!

7

Re: whiskey in moscovisch gebak??

met gewone whiskey kan ook hoor. geeft vast sterkere smaak dan als je het door de siroop doet.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

8

Re: whiskey in moscovisch gebak??

Dan gaan we het met gewone whiskey doen, word waarschijnlijk meer gewaardeerd door de collega's van mijn man :9

Thnx voor de tip! :)

Life isn't about waiting for the storm to pass....
It's learning to dance in the rain!!