Onderwerp: whiskey in moscovisch gebak??
Heeft iemand dit al eens gedaan??
Of hebben jullie misschien andere ideeën??
Bedankt alvast!!
It's learning to dance in the rain!!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » whiskey in moscovisch gebak??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Heeft iemand dit al eens gedaan??
Of hebben jullie misschien andere ideeën??
Bedankt alvast!!
tremperen met wiskey likeur!
Met gewone whiskey? Want die heb ik genoeg in huis Of moet ik daar echt whiskey likeur voor hebben?
Met gewone whiskey? Want die heb ik genoeg in huis Of moet ik daar echt whiskey likeur voor hebben?
Oeps 1 keer is genoeg
suiker en water koken en dan scheut wiskey erbij
af laten koelen en dan heb je trempeerlikeur!
daarmee je bodem besprenkelen
Mijn dank is groot! Gaat vast lukken!!
met gewone whiskey kan ook hoor. geeft vast sterkere smaak dan als je het door de siroop doet.
Dan gaan we het met gewone whiskey doen, word waarschijnlijk meer gewaardeerd door de collega's van mijn man
Thnx voor de tip!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » whiskey in moscovisch gebak??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.