Onderwerp: Wel héél vroeg om het te vragen, maar toch....
Eindelijk is het zover! We gaan 26 juli 2013 trouwen!
En we zijn al volop aan het plannen. Zo ook natuurlijk de bruidstaart. Ben liever té vroeg dan té laat.
Maar nu komt het: Nu wil ik verse aardbeien met slagroom gaan gebruiken als vulling. Zegt mijn man (zeg altijd "mijn man", we zijn al 8 jaar samen), let je er wel op dat het dan zomer is en snikheet kan zijn?? Hmmmm....das waar schatje, zei ik.
Nu is mijn vraag: Is het goed te doen, aardbeien met slagroom?? Ik wil namelijk vragen op de locatie of ze daar een grote koelkast hebben waar eventueel de bruidstaart in kan. Met als opmaak marsfond. Daar ik niks erover kan vinden bij "zoeken", dacht ik dus, vraag het even hier. Ook wil ik vragen welke smaak ik het beste kan gebruiken voor trempereer. Of is een andere vulling beter? Alle suggesties zijn welkom......
Alvast bedankt voor de reactie's. 
(slagroom wel iets stabiliseren met mascarpone of gelatine). Lekker met een goede aardbeienlikeur!!! Maar het geval wil dan inderdaad wel graag koel en vers blijven. Dat voegt wat toe aan de last minute stress, als dat de avond vantevoren nog gemaakt moet worden. Ga je het zelf doen???
) zei ook, liefst geen "zware" taart, dat je na 3 happen vol zit.
Lemoncurd en MBC kan je wel prima in het voren maken.
) aardbeien, citroen, limoen, lemoncurd en meringque botercreme. 
Dank je voor de goede uitleg!! 