Onderwerp: Combinatie jam en botercreme met smaak
Mijn achternicht heeft gevraagd of ik een regenboogtaart voor de verjaardag van haar zoontje wil maken. Ik heb al vrij vaak een regenboogtaart gemaakt dus dat is geen probleem. Ik vul hem zelf echter altijd alleen met naturel botercreme, zij wil nu graag smaakjes en ik weet niet hoe ik dit moet combineren.
Het zijn 6 kleuren dus 6 lagen taart. Ze wilt iets met aardbei of framboos smaak. Ik heb smaakstof voor aardbei wat ik door de botercreme kan gooien, weet alleen niet of die dan gewoon wit blijft, dat moet ik nog even uitproberen. Maar ik kan ook jam ertussen doen natuurlijk. Of een combinatie van aarbeibotercreme en frambozenjam? En hoeveel kan ik dan met smaak doen. Wordt het niet te heftig als ik dit tussen alle 5 de lagen doe?
Wat zouden jullie doen?
En het zijn vrij dunne laagjes taart en in het verleden was het aan de droge kant. Is het een idee om er suikersiroop op te doen? Eventueel met aardbei/framboos smaak?
Today is a gift, that's why they call it the present