Onderwerp: Satin ice of marshmellow fondant funcakes
ik maak al bijna een jaar marsepein taarten, want dat vind ik het lekkerst. maar ik vind marsepein zo stug om te bekleden, met als gevolg scheuren en plooien. dus ik wil een keer fondant proberen, maar welke? gewone funcakes fondant vind ik niet lekker. nu twijfel ik of ik satin ice zal kopen of marshmellow fondant van funcakes.
ik wil graag fondant die lekker smaakt, soepel is, niet snel scheurt en strak bekleed. ik lees veel goede verhalen over satin ice, maar ook weer veel minder goede. met als nadelen dat je het goed ziet als je de taart niet superstrak hebt afgesmeerd, het soms net kauwgom isen dat sommigen bubbels erop krijg als de taart in de koelkast staat. ook wil ik taarten in kunnen vriezen. wat kan ik het beste kopen?
en kun je satin ice makkelijk mensen met marsepein voor marsefond?
Verder vraag ik me af of je ook een smaakje aan fondant toe kan voegen, bijv van lorann, en of mensen daar ervaring mee hebben.
bedankt voor jullie reacties!