De bedoeling is een chocoladetaart waar ik hartjes uit kan drukken. Maar de smaakt is heel luchtig en valt uit elkaar in je mond.
Eierdooier met suiker gemixt. Chocolade met boter boven pan met water zachtjes laten smelten. Vervolgens chocolade door eierdooier beslag en weer mixen. Daarna bakmeel en doorheen geroerd. Vervolgens een paar eetlepels water erbij gedaan. Beslag was heel dik dat wel. Vervolgens oven voorverwarmd op 180 graden en de taart 35 min. op 160 graden gebakken. Alles in een bakblik van 24 cm
De hartjes wil ik gaan bekleden zie foto van de vijf die ik nu heb. Wil deze hartjes wel van een laagje witte chocolade voorzien en dan met fondant versieren.
Als ik nu een hogere chocoladetaart kan krijgen dan kan ik deze 1 keer door midden snijden en heb ik 10 hartjes. Dan gaat het wat sneller.

Taart zonder naam is gevestigd in Amsterdam Noord. Facebook
https://www.facebook.com/taartzondernaam