26

Re: biscuitdeeg zelf maken

Nog wel een vraag:

Stel ik wil de volgende keer toch een taart maken met meerdere vullingen bijvoorbeeld 2 lagen.
Maken jullie dan gewoon 1 taart die hoog wordt of bakken jullie 2 taartvormen af?
Hebben jullie een voorbeeld voor mij of afmetingen en ingredienten?

Groetjes van een zeer trots op 1e taartenbakster

27

Re: biscuitdeeg zelf maken

wat leuk dat het goed gelukt is!
zo krijg je vanzelf zin om meer te gaan bakken :D ,

als je een hogere taart wilt, kun je je ingrediënten verdubbelen,
of zoals je zelf al zei, 2 taarten bakken,
ik weet niet welke bakvormen je hebt?
maar in principe moet je ook in een gewone springvorm een taart kunnen bakken die je twee x door snijdt,

in de linker kolom staan tig recepten, dus snuffel daar eens, gewoon uitproberen :Y

28

Re: biscuitdeeg zelf maken

Na het lezen van dit topic was ik wel benieuwd naar de verschillen tussen biscuit,sponge, genoise, etc...Voor de uitleg vond ik deze site wel duidelijk: http://www.thebakingpan.com/baking-tips … -cake.html

29 Laatst bewerkt door gonnie (11-02-2013 21:25)

Re: biscuitdeeg zelf maken

2x