Onderwerp: Help! Merengue boter creme schift!
Hallo,
Ik heb nu al 2 keer de meregue boter creme gemaakt van het recept van deze site, hij word echt heel mooi en lekker, ik volg alle tips van het filmpje en het recept goed op maar mijn probleem zit erin als ik het niet meteen gebruik.
Ik heb het een nacht in de koelkast gehad en wil het de volgende dag gaan gebruiken en mix het even door om het wat zachter te maken en hij word helemaal klonterig en nat alsof ie is geschift.
Wat doe ik verkeerd? Mag je het niet meer mixen? Vanmorgen heb ik het snel weer opnieuw gemaakt en er (vers) ook meteen de kleurstof doorgedaan (met de hand gemixt) en er hele mooie rozen mee gespoten (helaas had ik nu niet genoeg ingredienten meer in huis voor genoeg creme en de taart helemaal te bedekken maar volgende keer beter...
maar zou het ook zo graag willen bewaren en er dan ook nog steeds iets mee kunnen.
Tips alsjeblieft!!!
Groetjes Lenicka