Onderwerp: Aangevette slagroom.

Ik lees hier regelmatig over aangevette slagroom waarom gebruiken jullie geen gewone slagroom? Wat zijn dus de verschillen tussen die twee?

De aanhouder wint!

2

Re: Aangevette slagroom.

Deze is steviger dan alleen slagroom. De toeven worden daardoor ook mooier, vind ik  :Y

Re: Aangevette slagroom.

Aangevette slagroom is een mengsel van mascarpone en slagroom. Dat blijft idd veel steviger, loopt minder gauw terug en hier in huis noemen de kinderen het de 'lekkere slagroom'. Groter suc6 dan de gewone slagroom dus.

Re: Aangevette slagroom.

Aangevette slagroom is een mengsel van mascarpone en slagroom. Dat blijft idd veel steviger, loopt minder gauw terug en hier in huis noemen de kinderen het de 'lekkere slagroom'. Groter suc6 dan de gewone slagroom dus.

Re: Aangevette slagroom.

Bedankt ga het eens proberen :9

De aanhouder wint!

6

Re: Aangevette slagroom.

Kun je deze aangevette slagroom ook een smaakje geven en zo jha wat kunnen jullie adviseren  :)

7

Re: Aangevette slagroom.

Wat is de verhouding van slagroom/mascarpone en moet er ook nog klopfix door?
Groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

8

Re: Aangevette slagroom.

Hier links bij de recepten staat onder vullingen het recept voor aangevette slagroom.

9

Re: Aangevette slagroom.

anja66 schreef:

Hier links bij de recepten staat onder vullingen het recept voor aangevette slagroom.

Thanks :thumb:

Help mijn vrouw heeft een hobby